Kunst kopen Utrecht

Wilt u kunst kopen in Utrecht? Dan kunt u een galerie of expositie bezoeken. Maar als u al een beetje weet wat voor kunst u wilt kopen in Utrecht dan kunt u ook rechtstreeks naar de kunstenaar. Bent u op zoek naar een abstract beeld dan kunt u terecht bij Werk in Steen van beeldhouwer Fieke de Roij. De beelden van Fieke de Roij kenmerken zich door de eenvoud, spanning en evenwicht. Abstracte beeldende kunst die niet zozeer een verhaal vertelt maar meer een sfeer of associatie oproept. De beelden ontstaan intuïtief en zijn een combinatie van vorm en materiaal. Met duidelijke lijnen en vlakken wordt een krachtige vorm gezocht. De sporen van het maakproces blijven zichtbaar. De structuur van de beitelslag, breukvlakken of afwerking van de oppervlakte geeft een duidelijke signatuur van de beeldhouwer aan het beeld.

torentje kunst kopen utrecht fieke de roijBekijk de collectie online

Wilt u kunst kopen in Utrecht? Bekijk dan eens de collectie van Fieke de Roij op de website. U kunt hier ook lezen hoe het beeld is ontstaan, van welke steensoort het gemaakt is en wat de prijs is. Op de website bestaat de mogelijkheid om het beeld direct aan te schaffen. Fieke de Roij werkt als beeldhouwer in Utrecht ook in opdracht. Zoekt u een bepaald beeld voor een specifieke plek, binnen of buiten? Neem dan contact op met Werk in Steen en laat u informeren over de mogelijkheden.

Wilt u wel een beeld in huis maar nog geen kunst kopen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een beeld te huren via de Kunstuitleen van Galerie Sille. Ook de beelden van Fieke de Roij zijn te huur via deze galerie.

logo