Hedendaagse kunst

rolrond hedendaagse kunst fieke de roijHedendaagse kunst is in vele gedaantes te vinden in galeries en op exposities. Beeldhouwatelier Werk in Steen is de werkplaats van beeldend kunstenares Fieke de Roij.

Krachtige abstracte beelden

De hedendaagse kunst van Fieke de Roij bestaat uit krachtige abstracte beelden. De inspiratie haalt de kunstenares uit het materiaal zelf. Ze verzamelt continu stenen: gevonden, gekregen en soms ook gekocht. Deze stenen dienen als inspiratie. Gedurende het maakproces ontstaat het beeld. In de beelden blijven de sporen van het proces zichtbaar. De beitelslag laat zijn sporen na in het materiaal maar ook in breukvlakken en de afwerking aan de oppervlakte. Hierdoor krijgt het beeld een eigen persoonlijke signatuur.

In opdracht

Houdt u van abstracte hedendaagse beeldhouwkunst en bent u op zoek naar een object? Zoekt u iets speciaals voor een bepaalde ruimte of plaats? Ook dan kunt u terecht bij Werk in Steen. Fieke de Roij werkt ook in opdracht. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Collectie

Op de website vindt u het werk van Fieke de Roij. Deze beelden zijn te koop. U treft hier ook meer informatie over het kunstwerk, de afmetingen, het materiaal en de prijs. Wilt u een van deze beelden kopen, dan kunt u klikken op “koop dit beeld”. U kunt ervoor kiezen om het beeld zelf op te halen in het atelier in Utrecht of om het te laten bezorgen. Het is ook mogelijk om een beeld op zicht te plaatsen. U kunt dan kijken of het bij u past en staat op de plaats die u in gedachten heeft.

logo