Expositie Utrecht

Bekijk de unieke beelden van Fieke de Roij tijdens een expositie in Utrecht. Fieke de Roij is beeldhouwer. Vanuit haar atelier Werk in Steen in Utrecht maakt zij moderne, hedendaagse beeldhouwkunst. De beelden zijn helder en abstract. Ze ontstaan intuïtief. Het is een combinatie van vorm en materiaal. De beelden vertellen geen verhaal maar roepen een sfeer of associatie op.

Exposities

Wilt u de beelden van Fieke de Roij bekijken? Dat kan, bijvoorbeeld tijdens een expositie. Houdt dan de website in de gaten voor nieuwe expositiedata. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de beelden in het atelier Werk in Steen te bekijken. Op de website kunt u de collectie alvast bekijken.

torenmysterie expositie utrecht fieke de roijInspirerende werkplek

Werk in Steen biedt daarnaast ook een inspirerende werkplek voor iedereen die graag wil (leren) beeldhouwen. Er worden verschillende cursussen gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de wekelijkse cursus doorloopt u alle stappen die nodig zijn om van een ruw blok steen een beeld te maken: ontwerp, uitvoering en afwerking. U kiest zelf de steensoort en wat u wilt maken. Er is veel individuele vrijheid en gedurende de cursus wordt zelfstandig en in eigen tempo gewerkt. Fieke de Roij zorgt voor begeleiding en instructie.

Voor meer informatie over de cursussen of de collectie kunt u contact opnemen met Werk in Steen. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg Werk in Steen op Facebook.

logo