Abstracte beelden van steen

Fieke de Roij maakt abstracte beelden van steen. Vanuit haar atelier Werk in Steen maakt zij heldere abstracte beeldhouwwerken. De beelden ontstaan intuïtief tijdens het maakproces. Een combinatie van materiaal en vorm en een uniek spel van evenwicht, eenvoud en spanning. Met duidelijke lijnen en vlakken wordt een krachtige vorm gezocht. De sporen van het maakproces blijven zichtbaar. De structuur van de beitelslag, breukvlakken of afwerking van de oppervlakte. Het geeft de abstracte beelden van steen van Fieke de Roij een uniek signatuur.

Kunstwerken in opdracht

Op de website kunt u de collectie van Fieke de Roij bekijken. Er zijn verschillende soorten abstracte beelden van steen. Beelden voor buiten die weer en wind kunnen doorstaan en kleinere beelden voor binnen. Zij maakt ook kunstwerken in opdracht. Bent u op zoek naar dat ene beeld voor die ene bepaalde plek? Neem dan contact op met Werk in Steen om de mogelijkheden te bespreken.

steen op stap abstracte beelden van steen fieke de roijHuur een beeld

De beelden zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Wilt u wel graag een beeld in huis maar niet direct kopen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een beeld te huren via de Kunstuitleen van Galerie Sille. Ook de beelden van Fieke de Roij zijn te huur via deze galerie.

Contact

Wilt u meer informatie over de collectie van Fieke de Roij of wilt u een beeld in opdracht laten maken? Neem dan contact op met Werk in Steen. De contactgegevens vindt u op de website. U kunt ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of volg Werk in Steen op Facebook.

logo